Akcija za novonastala podjetja

Ste pred kratkim ustanovili podjetje ali postali samostojni podjetnik? Že imate svoj logotip, ki bo predstavljal vaše podjetje?

Akcija za novoustanovljena podjetja -10% na izdelavo logotipa ali celostne grafične podobe!

Vsa podjetja mlajša od 6 mesecev so opravičena do 10% popusta na končno ceno. Ob naročilu ali povpraševanju nas na to opozorite.


Zakaj potrebujemo kakovostno celostno grafično podobo?

Celostna grafična podoba spremlja podjetje na vsakem koraku. Podjetje se z njo predstavlja svojim strankam, poslovnim partnerjem, potencialnim novim kupcem, zato je zelo pomembno, da si vaši poslovni partnerji in stranke zapomnijo vaš logotip.

V ta namen smo zato za vas pripravili celovito ponudbo za izdelavo celostne grafične podobe, za vaše novoustanovljeno podjetje s poudarkom na vrhunski zasnovi logotipa, ki bo izražal vašo poslovnost, zanesljivost in kvaliteto.

Zakaj je logotip pomemben?

Logotip (krajše logo) je vizualna reprezentacija vašega podjetja, ki kot ime, simbol, monogram, znak ali druga oblika predstavlja lažjo in boljšo prepoznavnost vašega podjetja in deluje sprožilno na miselnost ljudi, saj lahko v podzavesti spomni na neko preteklo izkušnjo. Logotip je sam po sebi najlažja pot za promocijo nekega posla. Opisuje podjetje brez dolge razlage. Malo več si lahko preberete na naši podstrani logotip.

Dobro izdelani logotip bo pomagal podjetju povečati vidnost, kar pa se bo seveda poznalo tudi pri uspešnosti podjetja. Vsaka grafična podoba je projekt, ki se prilagodi naročniku, njegovim željam in potrebam.

Logotip vam izdelamo po naročilu v 3 delovnih dneh. Hitro, kvalitetno, inovativno.

Ker med osnovne elemente sodi tudi grafično oblikovana poslovna dokumentacija, vizitka, žig, dopisni list, pisemska ovojnica (z okencem in brez njega), elektronsko pismo, reklamni oglas, smernice za oblikovanje brošur, katalogov in multimedijskih prezentacij smo te elemente celostne grafične podobe združili v Pakete.

na vrh
O nas
Blagovna znamka kupi.si je last podjetja Kupi d.o.o.
 • Bl!nk
  Moč urejanja spletnih mest
  brez razmišljanja
 • Poštar.si
  Zmogljiva aplikacija za pošiljanje
  elektronskih sporočil
 • Kupi
  Sistemi elektronskega poslovanja
  in razvoj aplikacij
 • Bookick
  Kick - Start Your Bookings!
Kontakt
© Copyright 2021 Kupi d.o.o. logo. Vse pravice pridržane.